J A N   V A L E U R S   H J E M M E S I D EHovedmenu

Fotografi

Mine billeder på

Fotografi

Jeg har fotograferet lige siden, jeg gik i skole. I første omgang var det min interesse for tog, der fik mig til at begynde at fotografere tog. Men som tiden gik, blev fotografi en selvstændig fritidsinteresse, og i dag er det primært fugle- og modelfotografering, jeg beskæftiger mig med.

Jeg har en selvstændig modelfotohjemmeside, hvor du kan se et udvalg af mine modelbilleder og læse mere om den del af min fotointeresse. Jeg har også profiler med billeder og information på nogle internationale modelfotoportaler.

Eksempler på billeder af fugle og transportmidler kan du finde her på siden under de respektive interesseområder (fugle hhv. trafik) i menuen til venstre.

Jeg er medlem af den landsdækkende forening Naturfotografer i Danmark og af Dansk Ornitologisk Forening.

Fotogruppen Kamera5
I 1989 stiftede jeg en fotogruppe sammen med nogle andre fotografer med en fælles interesse for modelfotografering. I de første år var der nogle udskiftninger blandt medlemmerne, men siden da har gruppen bestået af de samme fem fotografer. Det er vi blevet enige om, at den skal blive ved med at gøre, så da vi første gang skulle vise vores billeder på en fælles udstilling, valgte vi at navngive gruppen Kamera5.

Vi har nu også en fælles hjemmeside med en lille præsentation af gruppens medlemmer og billeder.

Dansk Vandrelaug
I samarbejde med Dansk Vandrelaug har jeg i nogle år holdt fotokurser for foreningens medlemmer. Jeg har også tidligere været medlem af dommerpanelet, som udpeger vinderne af Dansk Vandrelaugs årlige fotokonkurrence. Du kan evt. læse mere om mine fotokurser i foreningens tidsskrift "Vandreliv".


Blænderinge som cykelstativer
Kaunas, Litauen 7. juni 2019